1. Home
  2. Tuinkamers & veranda’s

Tuinkamers & veranda’s

Maatwerk tuinkamer van Houtbouw Holland

Naast onze maatwerk tuinhuizen en veranda’s, kunt u bij ons ook terecht voor een moderne tuinkamer. De tuinkamer kunt u volledig naar wens ontwerpen en inrichten samen met het team van Houtbouw Holland. Wij zorgen dat uw tuinkamer sfeervol zal worden afgewerkt. Dit kan bijvoorbeeld door het plaatsen van een industriële stalen glas pui in combinatie met robuuste Douglas houten pilaren. Of bijvoorbeeld door het toepassen van glazen schuifwanden.

Uw tuinkamer kan dienen als terras waar u overdag heerlijk overdekt uit de zon kan zitten. Of tijdens de prachtige lange zomeravonden waarbij u kunt genieten van de warmte van uw houtkachel, een drankje en de barbecue. Met de kachel aan kunt u zelfs in het voorjaar, najaar en in de winter genieten van uw tuin. De multifunctionaliteit van een tuinkamer maakt deze vorm van houtbouw zeer gewild.

Luxe buitenverblijf met veranda

Om een gezellige zithoek, kantoorruimte of tuinkamer te realiseren kan er ook gekozen worden voor een luxe buitenverblijf of tuinkantoor met veranda. Middels deze combinatie creëert u een heerlijke plek waar u werk en ontspanning kunt combineren. Deze combinatie is een ideale toevoeging aan uw tuin. Voor al onze projecten maken wij enkel gebruik van producten met hoogwaardige kwaliteit. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van Douglas hout. Deze houtsoort staak bekend om zijn duurzaamheid en warme uitstraling. Heeft u liever de voorkeur voor andere houtsoorten zoals Nobelwood, thermisch verduurzaamd hout of eiken dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Materiaalkeuze

Houtbouw Holland bouwt enkel veranda’s en tuinkamers van zeer hoogwaardige kwaliteit. Naast professionaliteit en ervaring van ons team is de materiaalkeuze is hierbij essentieel. Een veranda of tuinkamer van hout kan van vele verschillende houtsoorten gemaakt worden. Daarnaast is het ook mogelijk om te werken met dakvensters, een glazen schuifwand of een stoere industriële stalen glas pui voor extra lichtinval. Er is veel mogelijk en Houtbouw Holland kan alles voor u op maat maken.

Meer informatie ontvangen?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld de verschillende houten veranda’s of een stoere veranda met industriële stalen glas pui? Wij kunnen u meer informatie toesturen of uw vragen telefonisch beantwoorden. Bekijk onze contactpagina om in contact te komen met onze experts of vraag via het contactformulier meer informatie aan.

Telefonisch zijn wij tijdens werkdagen bereikbaar van 09:00 uur tot 17:30 op 0599 – 204020

Menu