1. Home
  2. Stolp Schuur

Stolp Schuur

Stolpschuur van Houtbouw Holland

Een traditionele stolpschuur van Houtbouw Holland is een waardige toevoeging aan uw tuin of erf. De landelijke Oud Hollandse stolpschuren herkent u aan de robuuste, landelijke uitstraling met schilddak. Met oog voor detail en een hoogwaardige afwerking zorgen wij dat uw stolpschuur uniek is en volledig opgaat in de omgeving. Door uitsluitend kwalitatieve hoogwaardige materialen te gebruiken kan uw stolpschuur jarenlang mee en alle weersomstandigheden trotseren. Houtbouw Holland geeft standaard 10 jaar garantie op alle onderdelen.

Een multifunctionele stolpschuur

De robuuste schuren zijn voor vele verschillende doeleindes inzetbaar. Hierbij kan gedacht worden aan een opslag, kantoor- of praktijkruimte, hooimijt, poolhouse of carport. De ruimte kan naar eigen wens worden ingevuld.

Maatwerk stolpschuur

Niet elke omgeving is hetzelfde en zo ook niet alle wensen. Daarom zijn al onze schuren maatwerk schuren. Onze adviseurs bespreken graag alle mogelijkheden en ontwerpen zo samen met u uw droomschuur. Ook is het mogelijk om een afspraak op locatie te maken en bij u in de tuin te komen kijken wat het beste mogelijk is. Vervolgens gaan wij aan de slag om een ontwerp te maken dat perfect aansluit bij uw wensen. Bij het bouwen van uw stolpschuur wordt rekening gehouden met het bouwbesluit en wordt er gebouwd aan de hand van de berekeningen van onze bouwkundige constructeur. Hierdoor weten wij zeker dat de schuur passend en veilig is. Zo kunnen bijvoorbeeld zonnepanelen altijd op uw schuur worden geplaatst en Houtbouw Holland geeft standaard 10 jaar garantie op alle onderdelen.

Houtgebruik voor de stolpschuur

Voor uw stolpschuur wordt enkel gebruik gemaakt van sterke en duurzame materialen. Hierbij kan gedacht worden aan Douglas hout dat voorzien is van het FSC- of PEFC-keurmerk. Dit geeft aan dat het hout uit verantwoord beheerde bossen komt en dat het op de juiste manier wordt gekapt en bewerkt. Tevens heeft deze houtsoort de eigenschap dat het een mooie warme uitstraling heeft en zeer duurzaam is. Naast Douglashout kunt u ook kiezen voor eikenhout of Western Red Cedar.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Onze adviseurs staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom om eens bij ons op kantoor langs te komen en een kijkje te komen nemen in onze werkplaats waar de schuren geproduceerd worden. Ook kunnen wij bij u thuis komen om de situatie te bekijken. Middels deze weg krijgt u een passend advies uitgewerkt in een uitgebreide offerte met schets van uw toekomstige schuur. U kan ons zowel bereiken via de telefoon als per mail. Een belletje kan gedaan worden naar 0599-204020 en een mail kan gestuurd worden naar info@houtbouwholland.nl

Menu