Standaard tuinkamers

Houtbouw Holland is al jaren een zeer gerenommeerd Houtbouw bedrijf met vele tevreden klanten. Wij maken maatwerk schuren, tuinkamers en woningen van hout. Dit doen wij met ons eigen professionele en vakbekwame team.

Speciaal voor u hebben wij 4 standaard tuinkamers ontworpen voor een extra aantrekkelijke prijs. Dit uiteraard wel in de kwaliteit zoals u die mag verwachten van Houtbouw Holland.

Kom in contact!

Tuinkamers compleet geleverd en geplaatst in de kwaliteit zoals u deze verwacht van Houtbouw Holland

De materialen die wij gebruiken zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Zodoende geven wij standaard 10 jaar garantie.

De tuinkamer wordt geplaatst in prefab onderdelen door ons eigen team met vele jaren ervaring. Zo garanderen wij een snelle en efficiente opbouw.

Heldere communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij houden u goed op de hoogte van de voortgang en staan altijd voor u klaar bij vragen.

Wij geloven in de kracht van hout en gebruiken voor de bouw enkel hout uit duurzaam beheerde bossen.

Tuinkamers bij Houtbouw Holland

Houtbouw Holland
4.8
Gebaseerd op 47 beoordelingen
powered by Google
Jan Hendrik BieleveldJan Hendrik Bieleveld
06:34 07 Jun 23
Wij zijn heel erg tevreden! Mooie garage/carport.Het bedrijf denkt goed mee en de communicatie is perfect! Een voorbeeld voor veel andere bedrijven!
Rinze WolfRinze Wolf
18:41 19 Feb 23
Op zeldzame hoogte in de bouwwereld.Wij zijn zeer tevreden over het gehele traject, vanaf het maken van het ontwerp tot aan de oplevering. HoutbouwHolland is zeer goed bereikbaar, beantwoordt vragen op korte termijn, is flexibel tijdens alle fasen van de bouw en houdt zich aan gemaakte afspraken.Zij hebben een prachtige schuur voor ons gebouwd.
Rico GelukRico Geluk
19:21 30 Jan 23
Ons eerste contact met Houtbouw Holland was ongeveer anderhalf jaar terug. Telefonisch hebben we onze wensen besproken, waarna dhr Schipper ons een eerste schets toestuurde. Na wat wijzigingen zijn we met de informatie richting gemeente het vergunning traject gestart.Houtbouw Holland blinkt uit in hun communicatie. Hun offerte was zeer duidelijk en erg compleet. De technische vragen werden zeer uitvoerig beantwoord. De vergunningsaanvraag werd door hun verzorgd. De bouw zelf werd een echt feest om te zien en mee te maken. Monteurs waren stipt op tijd, ze werkten steenhard en hadden duidelijk plezier in hun werk en waren zeer vakkundig. Tot slot, de uitvoering was conform offerte. Dus geen meerwerk kosten.We kunnen dit bedrijf hartelijk aanbevelen. Van deze zijde nogmaals onze complimenten en onze hartelijke dank voor onze prachtige schuur.
Robert LandwehrRobert Landwehr
13:08 17 Oct 22
Heel blij met dit mooie bedrijf die ons perfect heeft geholpen met de bouw van onze nieuwe schuur/tuinkamer. Vanaf moment 1 aan de keukentafel tot moment klus geklaard een super gevoel bij dit bedrijf. En alles is waargemaakt. Met mooie kwaliteit materialen. Zou hen iedereen aanbevelen.
Nico BezemerNico Bezemer
17:45 18 Oct 21
Houtbouw Holland heeft voor ons een droomhuis gebouwd. Eddy Schipper en zijn team zijn alle afspraken nagekomen. Van a tot z is er overleg geweest en vanaf de eerste tekening tot het eindresultaat voelde het goed. Het gaat niet om het bouwen alleen, want ook vakmanschap, betrouwbaarheid en eerlijke handelsgeest zijn heel belangrijk om tot een supermooi eindresultaat te komen. Wij kunnen het team van Houtbouw Holland van harte aanbevelen als een bedrijf dat niet alleen zegt wat het doet, maar vooral doet wat het zegt en daar houden wij Rotterdammers van. De afbouw is nog volop bezig, maar nu genieten we al van ons huis.
js_loader

Bent u op zoek naar een fijne plek om van het buitenleven te genieten? Of toch juist een plekje waar u onder het genot van een kopje koffie nog wat achter uw laptop kan werken aan het einde van de dag? Wij hebben 4 fantastische tuinkamers ontworpen als waardevolle toevoeging aan uw tuin.

De tuinkamer is enorm in opkomst de laatste jaren. Het biedt een fijne beschutte plek van de zon in de zomer en een heerlijke lounge plek in de avonden. Geen gedoe meer met parasols of slepen met tuinkussens. En of het nu extreem warm is of tijdens een zomerse regenbui, u zit lekker buiten.

Zet bijvoorbeeld een lekkere loungebank neer. Met een kacheltje of buitenkeuken maakt u het helemaal af.

Als u er van geniet om buiten te zijn, is een tuinkamer ook in de winter gewoon te gebruiken. Veel mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om een houtkachel in de tuinkamer te laten installeren, zodat het ook bij wat lagere temperaturen nog heerlijk warm blijft in uw tuinkamer. Zo geniet u nog langer van uw tuin.

Creëer een lekker plekje om echt tot rust te komen.

De Jura en Belfort tuinkamers beschikken over hoogwaardige glazen schuifwanden die open en dicht kunnen en voorzien zijn van anti-tocht strips. Zo kunt u genieten van het buitenleven, ook als het weer wat tegen zit.

De Jura en Morvan tuinkamers zijn opgebouwd uit robuuste Douglashouten kolommen van 20 x 20 cm. Doordat we de elementen hout en glas combineren krijgt het gebouw en warme uitstraling en heeft u een heerlijke plek om zowel overdag als tijdens op een lange zomeravond te kunnen genieten van uw tuin. Deze tuinkamers zijn het verschil tussen een standaard tuin en een bijzondere tuin!

Bergruimte

De Lorraine tuinkamer heeft naast een heerlijke lounge plek ook nog een mooie berging voor fietsen, de BBQ of tuingereedschap. De berging is voorzien van een hardhouten deur met melkglas, hierdoor heeft u voldoende natuurlijk licht maar kijkt u niet tegen een rommelige berging aan.

 • De buitenzijde van de tuinkamers zijn bekleed met Douglashouten gevelbekleding, deze bekleding is voorzien van 2 lagen beits voor een optimale duurzaamheid.
 • De prachtige glazen puien zijn van hardhout gemaakt en voorzien van veiligheidsglas. Deze grote glazen puien geven een ruimtelijk gevoel en veel lichtinval.
 • De dakbedekking zal door een professionele dakdekker worden aangebracht. Zo weten we zeker dat het dak gegarandeerd vele tientallen jaren waterdicht is.

VERGUNNINGSVRIJ

De tuinkamers zijn zo ontworpen dat deze in veel gevallen vergunningsvrij geplaatst kunnen worden. Afhankelijk van de locatie en afmetingen van overige aan-, uit- of bijgebouwen zou het kunnen dat er een vergunning aangevraagd moet worden. Dit kunnen wij bij Houtbouw Holland eventueel voor u uitzoeken en aanvragen indien nodig.

MAATWERK

Zit uw ideale tuinkamer hier niet bij? Of heeft u toch andere wensen qua indeling, uitstraling of maatvoering? Houtbouw Holland is een maatwerk houtbouwer, wij komen graag met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken en uw ideale tuinkamer of houten bijgebouw te ontwerpen.

Offerte aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen u zo spoedig mogelijk een persoonlijke offerte doen toekomen.

  DhrMevrFamilie


  Jura TuinkamerMorvan TuinkamerLorraine TuinkamerBelfort Tuinkamer

  Standaard tuinkamers

  Een maatwerk kapschuur van Houtbouw Holland

  Met oog voor detail en een kwalitatief hoge afwerking zorgt Houtbouw Holland er voor dat uw kapschuur een geheel eigen unieke uitstraling krijgt. De materialen die Houtbouw Holland gebruikt zijn van 1ste klas kwaliteit. Deze worden op ambachtelijke wijze door vakmensen geproduceerd en gemonteerd in onze eigen werkplaats. Hierdoor bent u verzekerd van een prachtige en duurzame kapschuur met 10 jaar garantie op alle onderdelen.

  Al onze schuren zijn op maat gemaakt en dus geheel uniek. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is.