1. Home
  2. Schuurwoning

Schuurwoning

Houten casco schuurwoning op maat

Het uitgangspunt bij het ontwerp van een schuurwoning, is dat de schuurwoning onderdeel uitmaakt van het landschap. Schuurwoningen zijn doorgaans eenvoudig van vorm met een zadeldak en het gebruik van natuurlijke materialen. Uiteraard kunt u in het ontwerp ook typische lokale elementen verwerken als gepotdekselde buitengevels of een rieten kap.

De indeling, deuren, kozijnen en afmetingen worden samen met u in het ontwerp afgestemd. Houtbouw Holland verzorgt alleen de casco bouw van de woning.

Een prachtige schuurwoning van Houtbouw Holland

Met oog voor detail en een kwalitatief hoge afwerking zorgt Houtbouw Holland er voor dat uw schuurwoning een geheel eigen unieke uitstraling krijgt. De materialen die Houtbouw Holland gebruikt zijn van 1ste klas kwaliteit. Deze worden op ambachtelijke wijze door vakmensen geproduceerd en gemonteerd in onze eigen werkplaats. Hierdoor bent u verzekerd van een prachtig en duurzame woning met 10 jaar garantie op alle onderdelen.

Maatwerk gemaakt van duurzame materialen

Uw schuurwoning wordt volledig voor u op maat gemaakt. Hierdoor kan het geheel naar uw wens worden samengesteld. Wat betreft de mogelijkheden qua materialen kijken we naar uw wensen en de toepassing. Tevens kijken wij goed naar de omgeving, het is voor ons belangrijk dat de stijl van uw schuurwoning volledig in harmonie is met de omgeving. Houtbouw Holland bouwt met een duurzaam type hout, veelal Douglas hout. Dit hout is voorzien van een FSC- of PEFC-keurmerk, wat inhoudt dat het hout uit verantwoord beheerde bossen komt. Andere houtsoorten zoals bijvoorbeeld eikenhout of western red cedar behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Ramen en deuren

De kozijnen en deuren van Houtbouw Holland worden allemaal op ambachtelijke wijze met pen & gat verbinding in onze eigen werkplaats op maat voor u gemaakt.

Voor een moderne uitstraling, goede lichtinval en goed uitzicht is het ook mogelijk om bijvoorbeeld glazen schuifwanden te plaatsen of een industriële stalen pui, deze kunnen wij geheel op maat voor u maken indien gewenst.

Fabricage

De bouw van uw schuurwoning gebeurd al grotendeels in onze werkplaats in Nieuw-Buinen. De onderdelen worden prefab geproduceerd. Op de bouwlocatie zullen de prefab onderdelen vervolgens geplaatst worden en afgemonteerd. Het prefab bouwen heeft als voordeel dat het bouwen op locatie erg snel gaat, zo kunt u al snel gaan genieten van uw prachtige gebouw. Wij plaatsen door heel Nederland en België. Het verwerken van hout tot schuurwoning doen wij met veel liefde en passie. Dit is uiteindelijk terug te zien in het mooie, landelijke of moderne gebouw dat wij afleveren bij u.

Hoe nu verder?

Zit u na te denken over een schuurwoning? Onze adviseurs kunnen u hierbij uitstekend helpen. Bij het ontwerpen van een schuurwoning komt veel kijken en moeten vele keuzes gemaakt worden zodoende kunnen wij alleen een offerte opmaken nadat wij uitgebreid met u de wensen en mogelijkheden hebben besproken. Dit kan bij u thuis óf bij ons op kantoor.

U kunt contact met ons opnemen door het aanvraagformulier op onze website in te vullen, telefonisch via telefoonnummer 0599-204020 of door een email te sturen naar info@houtbouwholland.nl

Menu