Fam. Teske te Coevorden

“Alles ging keurig in volgorde en er was niets om je druk over te maken”

Al enige maanden zijn we de trotse bezitters van een wel heel mooie nostalgische schuur. Deze schuur is vakkundig gebouwd door de mannen van Houtbouw Holland uit Nieuw-Buinen. Allereerst gezocht naar diverse houtbouwers maar de site van Houtbouw Holland trok meteen onze aandacht. Keurig verzorgd en in de tekst is ook veel sympathie voor het verleden te bespeuren. Het sprak ons aan, zeker het stukje in de menubalk “over ons” maakte indruk. Besloten werd om een eerste gesprek aan te gaan en na een afspraak kwam de baas van dit bedrijf (Eddy Schipper) zelf voor een persoonlijk gesprek. Hij wilde graag even de positie van de geplande schuur t.o.v. het huis zien. Dit voor een juiste match. Het moest wel als geheel kloppen. De wensen werden doorgenomen want we wilden iets anders dan standaard. Iets hoger dak, mooie satijn geglazuurde bruine dakpannen en scheidingswand met extra deur. Daarbij ook een veilige trap in etappes naar boven. We wilden de zolder ook gebruiken dus deze werd voorzien van een vloer. Stahoogte werd geregeld door in het ontwerp aanpassingen te doen d.m.v. verhoogde trekbalken. En boven aan de trap een veilige hek- afzetting. Een derde van de ruimte wilden we naar boven toe open laten, vandaar. Dat gaf weer een ruimtelijk gevoel en is erg mooi om te zien. Alles werd doorgenomen en het gesprek verliep uitstekend. Al snel daarna kregen we de offerte toegestuurd en konden we nog even wat details doornemen.

Verder niet geaarzeld en dit bedrijf de opdracht gegund. Na een week of vijf kwamen de materialen om dit te verwezenlijken. Niet lang daarna kwam de werkploeg van het bedrijf om onze schuur plaatsen. Transport en opslag verliepen prima en ook het  manoeuvreren zo vlak langs het huis naar achter werd zorgvuldig gedaan. Alles ging keurig in volgorde en er was niets om je druk over te maken. In iets meer dan een week werd een prachtige nostalgische schuur van het mooie Douglas hout gebouwd. De werkploeg was net als de bedrijfsleiding, keurig, beleefd en wat ook belangrijk is, zeer vakkundig. Alles was bespreekbaar en verliep vlekkeloos. Ook nu na maanden geeft men op dezelfde prettige wijze antwoord als er vragen zijn. Een heel prettig bedrijf, uitstekende bedrijfsleiding met heel prettige mensen in dienst. Als iemand in onze kennissenkring ook wat wil laten bouwen dan weten wij wel wie we zullen aanbevelen. Het is een aanrader en u zult er zeker blij van worden.

Simpel gezegd; Houtbouw Holland is een topbedrijf!

Maak een afspraak met een van onze medewerkers

    DhrMevrFamilie


    Voor 12:00 uurTussen 12:00 uur - 18:00 uur


    Ik ontvang graag vrijblijvende informatieIk ontvang graag een offerteIk ontvang graag een prijsindicatieIk wil een graag een afspraak op locatie

    Menu