Fam. Struijs te Breda

“Er is goed geluisterd naar onze wensen”

We hebben verschillende offertes opgevraagd voor de bouw van een klassieke houten garage, passend bij ons huis. We hebben gekozen voor Houtbouw Holland omdat het contact vanaf het eerste telefoongesprek erg prettig verliep. Er is goed geluisterd naar onze wensen, en tijd noch moeite bespaard om de offerte te kunnen opstellen.

Bij het aanvragen van de omgevingsvergunning zijn er meerdere vragen en aanpassingen door onze gemeente gesteld. Hierin heeft Houtbouw Holland ons volledig ondersteund. De planning en bouwwerkzaamheden waren door de Corona-tijd een uitdaging, echter is er creatief omgegaan met de situatie, en zijn alle gemaakte afspraken nagekomen. De schuur stond in 3 dagen volledig opgebouwd, er is hard gewerkt door de medewerkers, en ze zijn pas weggegaan toen alles klopte en netjes af was. Al met al zijn wij dik tevreden met de kwaliteit en dienstverlening van Houtbouw Holland.

Maak een afspraak met een van onze medewerkers

    DhrMevrFamilie


    Voor 12:00 uurTussen 12:00 uur - 18:00 uur


    Ik ontvang graag vrijblijvende informatieIk ontvang graag een offerteIk ontvang graag een prijsindicatieIk wil een graag een afspraak op locatie

    Menu