Fam. Baars te Braamt

Beste mensen van Houtbouw Holland,

 

De “mancave” van mijn man (zijn voetbalmuseum vol met voetbal-memorabilia) staat er al weer een aantal maanden. De rust is wedergekeerd, tijd voor reflectie.

Vaak denken wij terug aan de week dat jullie voor ons gewerkt hebben om de droom van Fred, een eigen “voetbalmuseum” te realiseren. Wat hebben jullie mannen hard voor ons gewerkt! Geen Achterhoeks kwartiertje als het op beginnen aan kwam, maar des te meer kwartiertjes erbij aan het einde van een lange dag om nog net de laatste spijkers in de balk te slaan. We hebben ons regelmatig afgevraagd of jullie het hoge werktempo wel vol zouden kunnen houden tot het einde van de bouw! Maar dat konden jullie, petje af. De bouw zou binnen een week voltooid zijn en dat hebben jullie waar gemaakt.

Jullie team hebben we ervaren als een stel mannen, die individueel keihard kunnen werken, maar ook een echt team vormen. Zonder veel woorden wisten ze allemaal wanneer ze wat moesten doen en dat in een gemoedelijke harmonieuze sfeer. Wij als opdrachtgevers hebben geen verstand van bouwen maar voelden wel de sfeer en zagen het keiharde werken. Jullie mensen waren voor ons geduldig (want af en toe dachten we wel verstand te hebben van bouwen), vriendelijk en bijna dankbaar voor elke kop koffie die we aanboden, zo ongeveer de enige bijdrage die we aan de bouw konden leveren. We hebben het samen fijn gehad die week.

Maar het belangrijkste voor ons: “ het is een prachtig gebouw geworden”. Prachtig qua constructie met z’n mansarde kap, het robuuste Douglas hout en de mooie afwerking van het geheel. Knap dat jullie uit ons verhaal, Fred zijn droom, in staat bleken ons een tekening voor te leggen, waarop we gelijk verliefd werden. Nog mooier was het toen het gebouw er stond, eigenlijk uit het niets verrees. Het is in alle opzichten geworden wat we ervan hadden gehoopt. Niks minder, wel heel veel meer. De prijs/kwaliteit is meer dan prima te noemen, waarbij de kwaliteit het van de prijs zeker gewonnen heeft. Nog los van de sfeer waarin het tot stand gekomen is, zowel in de aanloopfase als in de realisering ervan. Kortom van ons krijgen jullie een 10 met een zoen van ons beide.

We zijn nu druk doende om Fred zijn “Home of Football” in te richten. Binnenkort wordt de mancave geopend en zoals het er nu naar uitziet komen Louis en Truus van Gaal ook.

Het was een prachtige, gezellige tijd resulterend in een bijzonder mooi gebouw, dat met liefde is gemaakt door jullie en met liefde door ons in gebruik genomen zal worden.

Uit ons hart, dank daarvoor!

Fred en Els

Uit Braamt in de Achterhoek

Maak een afspraak met een van onze medewerkers

    DhrMevrFamilie


    Voor 12:00 uurTussen 12:00 uur - 18:00 uur


    Ik ontvang graag vrijblijvende informatieIk ontvang graag een offerteIk ontvang graag een prijsindicatieIk wil een graag een afspraak op locatie

    Menu