1. Home
  2. Poolhouse

Poolhouse

Exclusieve maatwerk poolhouse

Beleef de fijnste momenten bij uw zwembad, in uw luxe poolhouse. Een poolhouse in de tuin geeft u de mogelijkheid om te genieten van een lekker hapje of drankje na een intensieve zwemsessie. Heeft u ook interesse in een poolhouse? Schakel de specialisten van Houtbouw Holland in. Uw poolhouse bouwen wij namelijk exclusief op maat, volledig in lijn met uw wensen.

  • Poolhouse laten bouwen op maat
  • Uw specialist van ontwerp tot realisatie
  • Uitsluitend de beste materialen
  • Standaard 10 jaar garantie op alle onderdelen

Heeft u interesse in een prachtige poolhouse? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Poolhouse laten bouwen door onze experts

Een poolhouse laten bouwen begint bij een uniek ontwerp. Ook hier helpen wij u graag bij. Droomt u bijvoorbeeld van een modern poolhouse met bar? Of kiest u toch liever voor een poolhouse met een landelijke uitstraling? We gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Natuurlijk kunt u altijd rekenen op ons deskundig advies bij het bouwen van een poolhouse op maat. Alle constructies die we maken voldoen aan het bouwbesluit en worden de berekeningen gedaan door onze bouwkundige constructeur.

Gegarandeerd de beste kwaliteit

Wanneer het ontwerp akkoord is, starten onze vakmannen met bouwen. Met oog voor detail en een kwalitatief hoge afwerking zorgt Houtbouw Holland ervoor dat uw poolhouse een prachtige en unieke uitstraling krijgt. Wij maken uitsluitend gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Deze worden op ambachtelijke wijze door vakmensen geproduceerd en gemonteerd in onze eigen werkplaats. Dankzij deze werkwijze verzekeren we u van een prachtige en duurzame poolhouse, met 10 jaar garantie op alle onderdelen.

Poolhouse bouwen? Neem contact op!

Bent u een liefhebber van zwemmen en wilt u graag optimaal genieten in uw tuin? Onze adviseurs informeren u graag over het laten bouwen van een poolhouse. We gaan graag in gesprek over uw wensen. Dit kan telefonisch, bij u thuis of bij ons op kantoor. We voorzien u van een passende offerte inclusief ontwerpschets. Neem telefonisch contact met ons op of vul het aanvraagformulier in op onze website.

Veelgestelde vragen poolhouse

Wat is een poolhouse?

Een poolhouse is een bijgebouw of tuinkamer dat vlakbij het zwembad gevestigd is. Een poolhouse kan meerdere functionaliteiten hebben. Zo kan het een plek zijn waar de technische installaties zich bevinden, maar kan het ook de ideale ruimte zijn om na het zwemmen even tot rust te komen onder het genot van een drankje. Daarnaast kan een poolhouse bijvoorbeeld worden gebruikt om in te douchen of om te kleden.

Wat kost een poolhouse?

De kosten van een poolhouse bouwen is afhankelijk van meerdere factoren. Zo spelen zaken als uw wensen, de gebruikte materialen en de afmetingen een rol. Er is veel mogelijk en Houtbouw Holland kan alles voor u op maat maken. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en voorzien u van een passende offerte.

Menu