Poolhouse

Exclusieve maatwerk poolhouse

Beleef de fijnste momenten bij uw zwembad, in uw luxe poolhouse. Een poolhouse in de tuin geeft u de mogelijkheid om te genieten van een lekker hapje of drankje na een intensieve zwemsessie. Heeft u ook interesse in een poolhouse? Schakel de specialisten van Houtbouw Holland in. Uw poolhouse bouwen wij namelijk exclusief op maat, volledig in lijn met uw wensen.

  • Poolhouse laten bouwen op maat
  • Uw specialist van ontwerp tot realisatie
  • Uitsluitend de beste materialen
  • Standaard 10 jaar garantie op alle onderdelen

Heeft u interesse in een prachtige poolhouse? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Poolhouses

Kom in contact!

Houtbouw Holland
4.8
Gebaseerd op 47 beoordelingen
powered by Google
Jan Hendrik BieleveldJan Hendrik Bieleveld
06:34 07 Jun 23
Wij zijn heel erg tevreden! Mooie garage/carport.Het bedrijf denkt goed mee en de communicatie is perfect! Een voorbeeld voor veel andere bedrijven!
Rinze WolfRinze Wolf
18:41 19 Feb 23
Op zeldzame hoogte in de bouwwereld.Wij zijn zeer tevreden over het gehele traject, vanaf het maken van het ontwerp tot aan de oplevering. HoutbouwHolland is zeer goed bereikbaar, beantwoordt vragen op korte termijn, is flexibel tijdens alle fasen van de bouw en houdt zich aan gemaakte afspraken.Zij hebben een prachtige schuur voor ons gebouwd.
Rico GelukRico Geluk
19:21 30 Jan 23
Ons eerste contact met Houtbouw Holland was ongeveer anderhalf jaar terug. Telefonisch hebben we onze wensen besproken, waarna dhr Schipper ons een eerste schets toestuurde. Na wat wijzigingen zijn we met de informatie richting gemeente het vergunning traject gestart.Houtbouw Holland blinkt uit in hun communicatie. Hun offerte was zeer duidelijk en erg compleet. De technische vragen werden zeer uitvoerig beantwoord. De vergunningsaanvraag werd door hun verzorgd. De bouw zelf werd een echt feest om te zien en mee te maken. Monteurs waren stipt op tijd, ze werkten steenhard en hadden duidelijk plezier in hun werk en waren zeer vakkundig. Tot slot, de uitvoering was conform offerte. Dus geen meerwerk kosten.We kunnen dit bedrijf hartelijk aanbevelen. Van deze zijde nogmaals onze complimenten en onze hartelijke dank voor onze prachtige schuur.
Robert LandwehrRobert Landwehr
13:08 17 Oct 22
Heel blij met dit mooie bedrijf die ons perfect heeft geholpen met de bouw van onze nieuwe schuur/tuinkamer. Vanaf moment 1 aan de keukentafel tot moment klus geklaard een super gevoel bij dit bedrijf. En alles is waargemaakt. Met mooie kwaliteit materialen. Zou hen iedereen aanbevelen.
Nico BezemerNico Bezemer
17:45 18 Oct 21
Houtbouw Holland heeft voor ons een droomhuis gebouwd. Eddy Schipper en zijn team zijn alle afspraken nagekomen. Van a tot z is er overleg geweest en vanaf de eerste tekening tot het eindresultaat voelde het goed. Het gaat niet om het bouwen alleen, want ook vakmanschap, betrouwbaarheid en eerlijke handelsgeest zijn heel belangrijk om tot een supermooi eindresultaat te komen. Wij kunnen het team van Houtbouw Holland van harte aanbevelen als een bedrijf dat niet alleen zegt wat het doet, maar vooral doet wat het zegt en daar houden wij Rotterdammers van. De afbouw is nog volop bezig, maar nu genieten we al van ons huis.
js_loader

Een maatwerk poolhouse van Houtbouw Holland

Als u kiest voor een maatwerk poolhouse van Houtbouw Holland geniet u de volgende voordelen.

De materialen die wij gebruiken zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Zodoende geven wij standaard 10 jaar garantie.

Heldere communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij houden u goed op de hoogte van de voortgang en staan altijd voor u klaar bij vragen.

Wij geloven in de kracht van hout en gebruiken voor de bouw enkel hout uit duurzaam beheerde bossen.

Poolhouse laten bouwen door onze experts

Een poolhouse laten bouwen begint bij een uniek ontwerp. Ook hier helpen wij u graag bij. Droomt u bijvoorbeeld van een modern poolhouse met bar? Of kiest u toch liever voor een poolhouse met een landelijke uitstraling? We gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Natuurlijk kunt u altijd rekenen op ons deskundig advies bij het bouwen van een poolhouse op maat. Alle constructies die we maken voldoen aan het bouwbesluit en worden de berekeningen gedaan door onze bouwkundige constructeur.

Gegarandeerd de beste kwaliteit

Wanneer het ontwerp akkoord is, starten onze vakmannen met bouwen. Met oog voor detail en een kwalitatief hoge afwerking zorgt Houtbouw Holland ervoor dat uw poolhouse een prachtige en unieke uitstraling krijgt. Wij maken uitsluitend gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Deze worden op ambachtelijke wijze door vakmensen geproduceerd en gemonteerd in onze eigen werkplaats. Dankzij deze werkwijze verzekeren we u van een prachtige en duurzame poolhouse, met 10 jaar garantie op alle onderdelen.

Poolhouse bouwen? Neem contact op!

Bent u een liefhebber van zwemmen en wilt u graag optimaal genieten in uw tuin? Onze adviseurs informeren u graag over het laten bouwen van een poolhouse. We gaan graag in gesprek over uw wensen. Dit kan telefonisch, bij u thuis of bij ons op kantoor. We voorzien u van een passende offerte inclusief ontwerpschets. Neem telefonisch contact met ons op of vul het aanvraagformulier in op onze website.

Veelgestelde vragen poolhouse

Wat is een poolhouse?

Een poolhouse is een bijgebouw of tuinkamer dat vlakbij het zwembad gevestigd is. Een poolhouse kan meerdere functionaliteiten hebben. Zo kan het een plek zijn waar de technische installaties zich bevinden, maar kan het ook de ideale ruimte zijn om na het zwemmen even tot rust te komen onder het genot van een drankje. Daarnaast kan een poolhouse bijvoorbeeld worden gebruikt om in te douchen of om te kleden.

Wat kost een poolhouse?

De kosten van een poolhouse bouwen is afhankelijk van meerdere factoren. Zo spelen zaken als uw wensen, de gebruikte materialen en de afmetingen een rol. Er is veel mogelijk en Houtbouw Holland kan alles voor u op maat maken. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en voorzien u van een passende offerte.

Offerte aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen u zo spoedig mogelijk een persoonlijke offerte doen toekomen.

    DhrMevrFamilie


    Voor 12:00 uurTussen 12:00 uur - 18:00 uur