1. Home
  2. Nostalgische Schuur

Nostalgische Schuur

Nostalgische houtbouw schuur op maat

U bent op zoek naar een nostalgische houten schuur? Deze schuren kenmerken zich door de wolfskap of ook wel wolfseinden genoemd. Een nostalgische schuur kunt u naar wens ontwerpen en inrichten als opbergruimte of misschien als gecombineerd model van schuur en overkapping of carport. Bij Houtbouw Holland maken wij alles op maat en is elke schuur dus uniek.

De houten schuur kan gebruikt worden als kantoor, woonruimte of bijvoorbeeld carport. Deuren, ramen en afmetingen worden samen met u in het ontwerp afgestemd.

Houtsoort: Douglas houten schuur

Bij Houtbouw Holland kiezen wij bewust voor het gebruik van Douglas Hout. De gebinten, dakbeschot, gevelbekleding, als mede de spanten (gordingen), stijl en regelwerk bestaan volledig uit Douglashout. Hierdoor krijgt u zowel aan de buitenzijde alsmede aan de binnenzijde de gewenste uitstraling.

Vrijblijvend een afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak maken bij u op locatie? Of komt u liever een keer naar onze showroom? Stuur ons uw gegevens op, dan nemen we graag contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.

Menu