1. Home
  2. Klassieke Schuur

Klassieke Schuur

Klassieke houtbouw schuur op maat

Bent u een liefhebber van tijdloos design en ontwerp? De klassieke houten schuur kan dan de ideale oplossing voor u zijn. Bij Houtbouw Holland helpen wij u graag verder bij het ontwerp en de bouw van uw klassieke houtbouw schuur, die wij kunnen aanpassen aan uw wensen en ideeën. In onze eigen houtfabriek vervaardigen wij vervolgens uw volledige klassieke houtbouw schuur.

De houten schuur kan gebruikt worden als kantoor, woonruimte of bijvoorbeeld carport. Deuren, ramen en afmetingen worden samen met u in het ontwerp afgestemd.

Houtsoort: Douglas houten kapschuur

Bij Houtbouw Holland kiezen wij bewust voor het gebruik van Douglas Hout. De gebinten, dakbeschot, gevelbekleding, als mede de spanten (gordingen), stijl en regelwerk bestaan volledig uit Douglashout. Hierdoor krijgt u zowel aan de buitenzijde alsmede aan de binnenzijde de gewenste uitstraling.

Vrijblijvend een afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak maken bij u op locatie? Of komt u liever een keer naar onze showroom? Stuur ons uw gegevens op, dan nemen we graag contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.

Gerealiseerde projecten

Menu