1. Home
  2. Houten kapschuren

Houten kapschuren

Houten kapschuur op maat

U bent op zoek naar een buitenverblijf met een landelijke uitstraling? Een kapschuur, ook wel Drentse kapschuur genoemd, is uitstekend geschikt als buitenverblijf met een landelijke uitstraling. Bij Houtbouw Holland helpen wij u graag verder bij het ontwerp en de bouw van uw Drentse kapschuur. In onze eigen houtfabriek vervaardigen wij bovendien uw volledige Drentse kapschuur. Een houten kapschuur past bij elke woning en geeft een unieke uitstraling. Bij Houtbouw Holland heeft u keuze uit een groot aantal modellen kapschuren, die wij kunnen aanpassen aan uw wensen en ideeën. De houten kapschuur kan gebruikt worden als kantoor, woonruimte of bijvoorbeeld carport. Deuren, ramen en afmetingen worden samen met u in het ontwerp afgestemd.

Houtsoort: Douglas houten kapschuur

Bij Houtbouw Holland kiezen wij bewust voor het gebruik van Douglas Hout. De gebinten, dakbeschot, gevelbekleding, als mede de spanten (gordingen), stijl en regelwerk bestaan volledig uit Douglashout. Hierdoor krijgt u zowel aan de buitenzijde alsmede aan de binnenzijde de gewenste uitstraling.

Vrijblijvend een afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak maken bij u op locatie? Of komt u liever een keer naar onze showroom? Stuur ons uw gegevens op, dan nemen we graag contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.

Gerealiseerde projecten

Menu