1. Home
  2. Houtbouw schuur

Houtbouw schuur

Houtbouw schuren in verschillende uitvoeringen

Een houtbouw schuur van Houtbouw Holland is een schuur die volledig naar wens gemaakt kan worden. Wij bieden verschillende type schuren aan, waaronder: kapschuren, klassieke schuren, nostalgische schuren, stolp schuren, Saksische & mansarde schuren, tuinhuizen & veranda’s en schuurwoningen.

Eén van de punten wat alle varianten houtbouw schuren gemeend hebben, is dat het met passie voor hout ontworpen en gebouwd is. Onze specialisten werken dagelijks aan de mooiste schuren en weten als geen ander hoe zij uw droomschuur kunnen realiseren. Benieuwd naar onze gebouwde droomschuren? Bekijk ze hier!

Voordelen houtbouw schuren

Houtbouw schuren van Houtbouw Holland kennen vele voordelen. Zo kunnen de schuren geheel naar eigen wens ontworpen en gebouwd worden. Hierdoor zal de houtbouw schuur perfect passen in de omgeving. Twijfelt u aan de maatvoering voor uw houtbouw schuur? Wij kunnen geheel vrijblijvend langskomen om u te voorzien van advies. Plan hiervoor gemakkelijk uw afspraak in via onze contactmogelijkheden.

Naast het unieke ontwerp is het gebruik van duurzame materialen ook een zeer groot voordeel bij een houtbouw schuur van Houtbouw Holland. Wij maken enkel gebruik van eerlijke en duurzame materialen.

Deze eerlijke en duurzame materialen zorgen er tevens voor dat de houtbouw schuur zeer sterk en degelijk is. En wist u dat een houtbouw-wand van 14 centimeter dezelfde isolatiewaarde heeft als een stenenmuur van 1 meter dik?

Eerlijke en duurzame materialen

Als houtbouwer is het van groot belang dat je weet waar je product vandaan komt. Bij Houtbouw Holland besteden wij hier dan ook veel aandacht aan. Honderd jaar geleden zijn Scandinavië en Nederland begonnen met bosbouw wat op duurzame wijze wordt gedaan. Momenteel is nagenoeg heel Europa op dezelfde wijze verder gegaan. Wij weten precies waar ons hout vandaan moet komen zodat u uw droomschuur krijgt.

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd of een houtbouw schuur bij u mogelijk is en in welke grootte? Wij kunnen een geheel vrijblijvende offerte toesturen. Wij kunnen ook op locatie komen om u van advies te voorzien. Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan of kom in contact met ons.

Menu