Verleng de zomer met een tuinkamer

De zomer staat voor de deur en de dagen worden weer langer. Veel mensen voelen direct dat ze een stuk beter in hun vel zitten en vinden het dan ook ontzettend jammer wanneer de zomer weer tot zijn einde komt. Maar wat als we je vertellen dat je de zomer kan verlengen met een mooie tuinkamer van Houtbouw Holland? Een tuinkamer biedt namelijk het hele jaar door de mogelijkheid om te genieten van het buitenleven. In deze blog leggen we uit hoe Houtbouw Holland mooie tuinkamers op maat kan bouwen, waardoor jij het hele jaar door kan genieten van de zomer in je achtertuin.

 

Op maat gemaakte tuinkamer

Bij Houtbouw Holland begrijpen we dat elke tuin anders is en dat iedereen andere wensen heeft. Daarom bieden wij maatwerk aan. Onze tuinkamers worden volledig op maat gemaakt, zodat de tuinkamer perfect past bij jouw tuin en wensen. We luisteren naar jouw wensen en denken met je mee om de perfecte tuinkamer te creëren. Of je nu een tuinkamer wilt gebruiken als een extra leefruimte, een werkplek of een plek om te ontspannen, wij bouwen de tuinkamer die bij jou past.

 

Gebruik de tuinkamer het hele jaar door

Een tuinkamer biedt de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van het buitenleven. In de zomer kun je de tuindeuren openen en genieten van de zon en de frisse buitenlucht. Maar ook in de herfst en winter kun je de tuinkamer gebruiken. Doordat we de tuinkamer indien gewenst ook kunnen isoleren, kun je er ook in de koudere maanden gebruik van maken. Het is een heerlijke plek om bijvoorbeeld te werken, te ontspannen of om te genieten van een kopje thee terwijl je naar de regen luistert.

 

Een tuinkamer is een goede investering in je huis

Een tuinkamer is niet alleen een mooie toevoeging aan je tuin, maar ook aan je huis. Het is namelijk een investering in je huis. Een tuinkamer van hoogwaardige kwaliteit kan immers de waarde van je huis verhogen. De extra leefruimte maakt je huis aantrekkelijker en kan het hele jaar door worden gebruikt.

 

Tuinkamers van duurzaam hout

Onze tuinkamers worden gebouwd van duurzaam hout. Hout is een prachtig en natuurlijk materiaal en geeft de tuinkamer een warme uitstraling. Daarnaast is hout een duurzaam materiaal, mits het op de juiste manier wordt behandeld. Wij werken alleen met duurzaam hout en behandelen het hout op de juiste manier, zodat de tuinkamer jarenlang meegaat.

 

Interesse in een tuinkamer? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen over een op maat gemaakte tuinkamer? Neem gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij tijdens werkdagen bereikbaar van 09:00 uur tot 17:30 op 0599 204 020. Of vraag meer informatie aan via het contactformulier.