Moderne of landelijke schuur

Gaat u voor een moderne of landelijke schuur?

Bent u op zoek naar een kapschuur voor uw tuin, maar twijfelt u tussen een landelijke of moderne stijl? Bij Houtbouw Holland kunt u terecht voor beide opties, want wij maken kapschuren op maat die perfect aansluiten bij uw wensen en stijl. Ontdek hier meer over de kenmerken van een landelijke en moderne kapschuur om makkelijker uw keuze te maken. Natuurlijk staan onze specialisten ook voor u klaar met deskundig advies.

 

De kenmerken van een landelijke kapschuur

Een landelijke kapschuur past perfect bij een rustieke omgeving en geeft uw tuin een nostalgische uitstraling. Deze stijl wordt gekenmerkt door een traditionele kleurstelling: zwarte gevelbekleding, witte kozijnen en rode dakpannen. De wanden kunnen dicht zijn, maar ook open met bijvoorbeeld houten luiken of glazen schuifdeuren. Daarnaast zie je bij nostalgische kapschuren vaak traditionele pen&gat schoren. Een landelijke kapschuur biedt niet alleen bescherming aan uw auto of tuinmeubels, maar kan ook dienst doen als sfeervolle overdekte zitplek.

 

De kenmerken van een moderne kapschuur

Een moderne kapschuur daarentegen past beter bij een strakke en minimalistische tuin. Een moderne kapschuur is tegenwoordig vaak te herkennen aan een aantal specifieke kenmerken. Zo worden er bij moderne kapschuren vaak gebruik gemaakt van strakke stalen platen als dakbedekking, verticale gevelbekleding en glazen puien. Dit geeft de schuur een eigentijdse uitstraling. In nostalgische kapschuren zie je daarentegen vaak nog traditionele pen&gat schoren als kenmerk.

De moderne kapschuur biedt niet alleen bescherming tegen regen en zon, maar kan ook dienst doen als extra leefruimte of als stijlvolle overkapping voor uw loungeset.

 

Uw specialist in alle kapschuren

Houtbouw Holland is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van luxe maatwerk schuren, tuinkamerscarports, veranda’s en schuurwoningen van houtsoorten als douglas/lariks en eikenhout. De constructies worden gebouwd volgens het bouwbesluit van de Rijksoverheid en staan garant voor kwaliteit en degelijkheid. Bovendien geven we standaard 10 jaar garantie op alle onderdelen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe kapschuur.

 

Milieuvriendelijke kapschuren

Het mooie van Houtbouw Holland is dat we niet alleen kwaliteit en degelijkheid garanderen, maar ook oog hebben voor het milieu. Hout is namelijk een duurzaam materiaal dat zichzelf vernieuwt. Door te kiezen voor een houten kapschuur draagt u bij aan het verminderen van CO2-uitstoot en het behouden van het bos. Daarnaast werken we uitsluitend met hout uit duurzaam beheerde bossen en zijn zij FSC®-gecertificeerd. Zo weet u zeker dat uw nieuwe kapschuur niet alleen mooi en functioneel is, maar ook ecologisch verantwoord.

 

Moderne of landelijke kapschuren, altijd op maat

Bij Houtbouw Holland kunt u rekenen op vakmanschap en maatwerk. We denken graag met u mee over de juiste stijl, afmetingen en details van uw nieuwe kapschuur. Of u nu kiest voor een landelijke of moderne stijl, bij ons krijgt u altijd een uniek ontwerp dat past bij uw wensen en stijl. Daarnaast bent u verzekerd van een duurzame constructie die jarenlang mee gaat.

 

Ontdek meer maatwerkoplossingen

Naast kapschuren bieden we ook andere maatwerkoplossingen voor uw tuin, zoals tuinkamers, tuinschuur, veranda’s en carports. Ook deze worden volledig op maat gemaakt en zijn beschikbaar in diverse stijlen en materialen. Zo kunt u uw tuin compleet maken met een unieke en duurzame constructie die past bij uw persoonlijke stijl.

 

Meer weten over onze kapschuren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een landelijke of moderne kapschuur op maat? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en het ontwerpen van uw droomkapschuur.