Bescherm uw auto tegen weersinvloeden met een carport

Carport aan huis

U wilt natuurlijk zo lang en efficiënt mogelijk plezier hebben van uw auto. Gelukkig kunt u uw auto goed beschermen tegen diverse weersinvloeden met een carport aan huis. Een carport zorgt er niet alleen voor dat uw auto op veilige wijze geparkeerd staat, maar ook dat hij minder vaak schoon gemaakt hoeft te worden en beter vorstvrij blijft zodat u ’s ochtends niet hoeft te krabben. Houtbouw Holland is een expert in houtbouw en heeft reeds vele houten carports gerealiseerd. Wij kunnen u alles vertellen over een carport bij uw huis. Want wat is een carport dan precies? En hoe hoog mag een carport zijn? U leest het hieronder!

 

Wat is een carport?

Laten we beginnen met uitleggen wat een carport precies is en waar het voor dient. Een carport is als het ware een overkapping voor uw auto die ervoor zorgt dat uw voertuig wordt beschermd tegen weersinvloeden zoals hagel, vorst en regen, maar ook takken en andere voorwerpen die door de lucht vliegen als gevolg van hevige wind. Veelal wordt een carport aan of bij huis gebouwd en normaliter worden de zijkanten van de carport (gedeeltelijk) open gelaten.

 

Wat kost een carport?

De kosten van een carport hangen geheel af van uw wensen, de grootte van de carport en de gebruikte materialen. De specialisten van Houtbouw Holland gaan graag met u in gesprek over uw wensen en vertellen u meer over het kostenplaatje dat daar aan hangt.

 

Hoe hoog mag een carport zijn?

Er zijn regels gebonden aan de maximale hoogte van een carport. Een carport mag in principe niet hoger zijn dan 3 meter. Onze specialisten zijn vanzelfsprekend op de hoogte van de actuele regelgeving en houden hier rekening mee bij het bouwen van uw nieuwe carport.

 

Laat Houtbouw Holland uw carport bouwen

Bij Houtbouw Holland weten we als geen ander hoe we een fraaie en hoogwaardige carport moeten bouwen, natuurlijk volledig naar uw eigen wensen en behoeften. Neem contact met ons op zodat wij uw wensen kunnen bespreken en vervolgens voor u aan de slag kunnen gaan. Wanneer u contact met ons opneemt, zullen we met u bespreken wat u voor ogen heeft en gaan we vervolgens voor u aan de slag. U kunt gerust eens kijken hoe wij te werk gaan en met welke soorten hout wij een carport kunnen bouwen. Neem ook eens een kijkje bij houtbouw schuren en zie wat wij voor u kunnen realiseren!

 

Carport laten bouwen? Neem vandaag nog contact op met Houtbouw Holland!

Wilt u uw auto ook beschermen tegen weersinvloeden? Laat dan een carport aan uw huis bouwen door de experts van Houtbouw Holland! Neem snel contact met ons op. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 0599 204 020 of per mail via info@houtbouwholland.nl. Samen zorgen we ervoor dat u binnenkort beschikt over een fraaie carport op uw erf!