Houten recreatiewoning & Mantelzorgwoning van hout

Bij Houtbouw Holland, dé specialist in maatwerk houtbouw, bieden we u de unieke kans om uw droom van een houten recreatiewoning of mantelzorgwoning te realiseren. Onze houten recreatiewoningen zijn niet alleen duurzaam, maar worden ook volledig naar uw wensen ontworpen en gebouwd. Met verschillende soorten hout, dakbedekkingen en op maat gemaakte kozijnen, garanderen wij een woning die perfect aansluit bij uw levensstijl.

Maatwerk woningen

Van Houtbouw Holland

Maatwerk woningen

Van Houtbouw Holland

Soort

Vierkante meters

Sortering

Als u kiest voor Houtbouw Holland geniet u de volgende voordelen:

— Eddy Schipper, eigenaar en houtliefhebber

verified

Hoogwaardige kwaliteit met standaard 10 jaar garantie

mood

Heldere communicatie staat bij ons hoog in het vaandel

forest

Wij geloven in de kracht van hout

psychiatry

Wij werken enkel met hout uit duurzaam beheerde bossen

Houten recreatiewoning

Een houten recreatiewoning van Houtbouw Holland staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Hout, als sterk en licht materiaal, biedt flexibiliteit in ontwerp en constructie, wat resulteert in een stevige en toch elegante bouw.

Onze recreatiewoningen zijn ideaal voor zowel privégebruik als voor verhuurdoeleinden, met mogelijkheden voor verschillende kamerverdelingen en isolatieopties.

Mantelzorgwoning van hout

Daarnaast zijn onze houten mantelzorgwoningen de perfecte oplossing voor wie zelfstandig wil blijven wonen met de nodige zorg dichtbij. Deze woningen kunnen, afhankelijk van uw situatie, vaak vergunningsvrij gebouwd worden als bijgebouw van de bestaande woning.

Bij Houtbouw Holland houden we rekening met alle regelgeving en kunnen we indien nodig de vergunningsaanvraag voor u regelen.

Houtbouw Holland

Of u nu kiest voor een houten recreatiewoning of mantelzorgwoning, wij zorgen voor een vakkundige realisatie van uw project. Ons team van ervaren timmermannen bouwt uw woning met de beste materialen en grootste zorg.

Van ontwerp tot oplevering, Houtbouw Holland staat garant voor een persoonlijke aanpak en een eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft. Ontdek de mogelijkheden op onze website of bezoek onze showroom voor meer inspiratie en een vrijblijvende offerte.

Ook een schuur vanHoutbouw Holland?

Vraag dan een vrijblijvende offerte of gratis brochure aan.

Vraag een offerte aanBrochure aanvragen