Houten gastenverblijf

Creëer een charmante en functionele ruimte in uw tuin met een op maat gemaakt houten gastenverblijf van Houtbouw Holland. Onze gastenverblijven, ideaal voor familie en vrienden of als een sfeervolle bed & breakfast, verrijken uw buitenruimte met zowel esthetiek als praktisch gemak.

Elk gastenverblijf wordt volledig naar uw wensen ontworpen en vervaardigd, met keuzes uit diverse houtsoorten, dakbedekkingen en maatwerk-kozijnen.

Maatwerk woningen

Van Houtbouw Holland

Maatwerk woningen

Van Houtbouw Holland

Soort

Vierkante meters

Sortering

Als u kiest voor Houtbouw Holland geniet u de volgende voordelen:

— Eddy Schipper, eigenaar en houtliefhebber

verified

Hoogwaardige kwaliteit met standaard 10 jaar garantie

mood

Heldere communicatie staat bij ons hoog in het vaandel

forest

Wij geloven in de kracht van hout

psychiatry

Wij werken enkel met hout uit duurzaam beheerde bossen

Houten gastenverblijf op maat

Bij Houtbouw Holland begrijpen we de unieke eisen van elk project. Of u nu een gezellige overnachtingsplek, een luxe bijgebouw, of een inspirerende werkplek in uw tuin wenst, wij realiseren het voor u.

Onze houten gastenverblijven kenmerken zich door hun warme, landelijke uitstraling, die een gevoel van vrijheid en vakantie oproept bij uw gasten. De optie om uw gastenverblijf uit te rusten met extra’s zoals een berging, garage, zolder, carport of kantoorruimte, zorgt ervoor dat uw gastenverblijf volledig aan uw behoeften voldoet.

Houtbouw Holland

Houtbouw Holland zorgt voor een naadloze realisatie van uw project, van ontwerp tot oplevering. Wij gebruiken enkel materialen van de hoogste kwaliteit en luisteren nauwgezet naar uw persoonlijke wensen. Ons team, deskundig in houtbouw, biedt maatwerk zodat u het hele jaar kunt genieten van uw houten gastenverblijf, houtbouw woning of tuinkamer.

Ook een schuur vanHoutbouw Holland?

Vraag dan een vrijblijvende offerte of gratis brochure aan.

Vraag een offerte aanBrochure aanvragen