Tuinkamers bij

Houtbouw Holland

#802

Morvan Tuinkamer

Vanaf:  18.250

Bekijken

#801

Jura Tuinkamer

Vanaf:  18.500

Bekijken

#803

Lorraine Tuinkamer

Vanaf:  22.000

Bekijken

#804

Belfort Tuinkamer

Vanaf:  23.500

Bekijken

Als u kiest voor Houtbouw Holland geniet u de volgende voordelen:

— Eddy Schipper, eigenaar en houtliefhebber

verified

Hoogwaardige kwaliteit met standaard 10 jaar garantie

mood

Heldere communicatie staat bij ons hoog in het vaandel

forest

Wij geloven in de kracht van hout

psychiatry

Wij werken enkel met hout uit duurzaam beheerde bossen

Ook een schuur vanHoutbouw Holland?

Vraag dan een vrijblijvende offerte of gratis brochure aan.

Vraag een offerte aanBrochure aanvragen

Wat zeggen onze klanten over

Houtbouw Holland

Op zoek naar een fijne plek om van het buitenleven te genieten?

Of toch juist een plekje waar u onder het genot van een kopje koffie nog wat achter uw laptop kan werken aan het einde van de dag? Wij hebben 4 fantastische tuinkamers ontworpen als waardevolle toevoeging aan uw tuin.

De tuinkamer is enorm in opkomst de laatste jaren. Het biedt een fijne beschutte plek van de zon in de zomer en een heerlijke lounge plek in de avonden. Geen gedoe meer met parasols of slepen met tuinkussens. En of het nu extreem warm is of tijdens een zomerse regenbui, u zit lekker buiten.

Bent u op zoek naar een fijne plek om van het buitenleven te genieten? Of toch juist een plekje waar u onder het genot van een kopje koffie nog wat achter uw laptop kan werken aan het einde van de dag? Wij hebben 4 fantastische tuinkamers ontworpen als waardevolle toevoeging aan uw tuin.

Zet bijvoorbeeld een lekkere loungebank neer. Met een kacheltje of buitenkeuken maakt u het helemaal af.

Als u er van geniet om buiten te zijn, is een tuinkamer ook in de winter gewoon te gebruiken. Veel mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om een houtkachel in de tuinkamer te laten installeren, zodat het ook bij wat lagere temperaturen nog heerlijk warm blijft in uw tuinkamer. Zo geniet u nog langer van uw tuin.

Creëer een lekker plekje om echt tot rust te komen.

De Jura en Belfort tuinkamers beschikken over hoogwaardige glazen schuifwanden die open en dicht kunnen en voorzien zijn van anti-tocht strips. Zo kunt u genieten van het buitenleven, ook als het weer wat tegen zit.

De Jura en Morvan tuinkamers zijn opgebouwd uit robuuste Douglashouten kolommen van 20 x 20 cm. Doordat we de elementen hout en glas combineren krijgt het gebouw en warme uitstraling en heeft u een heerlijke plek om zowel overdag als tijdens op een lange zomeravond te kunnen genieten van uw tuin. Deze tuinkamers zijn het verschil tussen een standaard tuin en een bijzondere tuin!

Bergruimte

De Lorraine tuinkamer heeft naast een heerlijke lounge plek ook nog een mooie berging voor fietsen, de BBQ of tuingereedschap. De berging is voorzien van een hardhouten deur met melkglas, hierdoor heeft u voldoende natuurlijk licht maar kijkt u niet tegen een rommelige berging aan.

Vergunningsvrij

De tuinkamers zijn zo ontworpen dat deze in veel gevallen vergunningsvrij geplaatst kunnen worden. Afhankelijk van de locatie en afmetingen van overige aan-, uit- of bijgebouwen zou het kunnen dat er een vergunning aangevraagd moet worden. Dit kunnen wij bij Houtbouw Holland eventueel voor u uitzoeken en aanvragen indien nodig.

Maatwerk

Zit uw ideale tuinkamer hier niet bij? Of heeft u toch andere wensen qua indeling, uitstraling of maatvoering? Houtbouw Holland is een maatwerk houtbouwer, wij komen graag met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken en uw ideale tuinkamer of houten bijgebouw te ontwerpen.

Ook een schuur vanHoutbouw Holland?

Vraag dan een vrijblijvende offerte of gratis brochure aan.

Vraag een offerte aanBrochure aanvragen