1. Home
  2. Angelsaksische & Mansarde Schuren

Angelsaksische & Mansarde Schuren

Angelsaksische of Mansarde schuur op maat ontworpen

De Angelsaksische schuur kenmerk zich met name door het karakteristieke dak. Van oorsprong is het een langgestrekt, driebeukig gebouw met de deel in het midden en de stallen aan weerszijden. De Angelsaksische schuur is een prachtig voorbeeld van een houtbouw schuur die dienst kan doen als buitenverblijf of combinatie van berging en opslagruimte met een zeer landelijk karakter.

De houten schuur kan gebruikt worden als kantoor, woonruimte of bijvoorbeeld carport. Deuren, ramen en afmetingen worden samen met u in het ontwerp afgestemd.

Houtsoort: Douglas houten kapschuur

Bij Houtbouw Holland kiezen wij bewust voor het gebruik van Douglas Hout. De gebinten, dakbeschot, gevelbekleding, als mede de spanten (gordingen), stijl en regelwerk bestaan volledig uit Douglashout. Hierdoor krijgt u zowel aan de buitenzijde alsmede aan de binnenzijde de gewenste uitstraling.

Vrijblijvend een afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak maken bij u op locatie? Of komt u liever een keer naar onze showroom? Stuur ons uw gegevens op, dan nemen we graag contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.

Gerealiseerde projecten

Menu